DAG 2015, HALLO 2016!

Het is alweer de laatste dag van het jaar 2015, een goed moment om terug te kijken naar wat er het afgelopen jaar allemaal gebeurd is én om alvast vooruit te kijken naar het nieuwe jaar.

2015 was het jaar waarin ik weer heel veel mensen blij heb mogen maken met wallwraps van de mooiste en meest dierbare foto’s.

Dit jaar introduceerde Feels Like ook de InstaWrap stickers. Deze vierkante foto’s van 10×10 cm zijn een groot succes! Ze werden zelfs door verschillende klanten al meerdere keren besteld om hun collage aan te vullen!

Ook de persoonlijke muurteksten werden volop besteld. We hebben een aantal babykamers extra mooi gemaakt, maar ook slaapkamers, woonkamers en verschillende halletjes zijn het afgelopen jaar een beetje sfeervoller geworden!

Er zijn ook weer heel veel voordeuren voorzien van naamstickers en matte raamfolies.

Ook voor verschillende bedrijven heeft Feels Like het afgelopen jaar een bijdrage mogen leveren om hun bedrijfspanden mooier en beter herkenbaar te maken.

In het voorjaar gaf ik een hele leuke workshop ‘Moodboard maken, thuis in je huis’ voor een enthousiaste groep vrouwen. Dit krijgt in 2016 waarschijnlijk een mooi vervolg…

Aan het einde van dit jaar ging mijn nieuwe website online, ik ben ontzettend trots op het mooie resultaat en de opdrachten via de site stromen ook al binnen dus dit is zeker een goede stap geweest! Het starten van een blog was ook een grote wens die nu is uitgekomen, hopelijk kan ik jullie het komende jaar inspireren met heel veel mooie verhalen en plaatjes!

Wat brengt 2016… Het eerste kwartaal zal ik natuurlijk gewoon alle opdrachten die binnenkomen aannemen en afronden. Maar omdat onze baby begin februari geboren zal worden zullen er verder waarschijnlijk geen spannende nieuwe dingen gebeuren 😉

Het tweede kwartaal van 2016 hoop ik weer volop aan het werk zijn en kunnen jullie nieuwe dingen en extra veel blog berichten van mij verwachtten! Zo ben ik bezig met het uitbreiden van de InstaWraps met inspirerende en grappige tekststickers die je tussen je collage kunt plakken en wil ik graag een aantal kant-en-klare muurstickers op de markt brengen… Ideeën genoeg dus!

Maar nu eerst oudejaarsdag…

Ik wil iedereen met wie ik het afgelopen jaar heb samengewerkt van harte bedanken voor jullie vertrouwen en ik wens jullie een heel mooi en sfeervol 2016 toe!

Recente Berichten

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.