Wie had dat gedacht?! Het meisje dat op haar 15e met een diploma op zak van school af kwam en een opleiding ging volgen waarbij ze maar 1 dag in de week naar school hoefde om de rest van de week lekker te gaan werken gaat op haar 32e weer terug de schoolbanken in!

En ik heb er zin in! Want ik ga doen wat ik écht het allerleukste vind… Mijn hart ligt bij het geven van interieuradvies. Voor mij is het combineren van kleuren en materialen en het creëren van sfeer zoiets natuurlijks dat het me elke keer weer verbaasd dat dit bij anderen niet altijd het geval is… En dat ik ze daarbij dus kan helpen! Want een huis wat bij je past, dat verdiend toch eigenlijk iedereen?

Mijn eigen gevoel voor kleur en sfeer wil ik graag uitbreiden met meer gerichte vakkennis en achtergronden. Dat is de reden dat ik gekozen heb voor de opleiding ‘Interieurstyling’ bij de Interieur Academie in Den Haag. Dit is een avondopleiding waar je onder leiding van in de praktijk werkende docenten iedere week 2,5 uur aan de slag gaat. En daarbij krijg ik nog zo’n 8 tot 10 uur huiswerk per week… En het gekke is: Ik kijk er echt ontzettend naar uit! Maar… dat houdt natuurlijk wel in dat ik ergens dingen moet gaan laten. Want écht… 12 uur in de week heb ik natuurlijk niet ‘over’…

Omdat ik me na de opleiding helemaal wil gaan richten op het geven van interieuradvies ga ik het werk van Feels Like nu al afbouwen. Daarom heb ik besloten om per 1 april te stoppen met het maken van stickers. Dus geen wallwraps meer, geen juffencadeautjes of muurteksten… Ik heb dit jaren met heel veel plezier gedaan maar ga mijn energie nu dus voor andere dingen gebruiken!

De matte raamfolies blijf ik voorlopig wel verkopen! Het ontwerpen, snijden en plakken van deze folies zijn minder arbeidsintensief dan de andere stickers en dus goed te combineren met de studie en mijn gezin.

Al mijn trouwe klanten wil ik natuurlijk heel erg bedanken voor het vertrouwen dat jullie de afgelopen 8 jaar in mij en mijn producten hebben gehad! En wie weet kan ik jullie nog eens van dienst zijn met jullie interieurs!

Recente Berichten

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.