Van een huis naar een thuis…

Oh, how I love my job!! Gisteren heb ik weer klanten mogen helpen om van hun mooie huis nog meer een thuis te maken. Ze hadden een grote verbouwing achter de rug waardoor er een prachtige basis is ontstaan met een mooie eikenhouten vloer, strakke witte muren en een withouten keuken. Maar hoe nu verder?! Er zijn nog zoveel keuzes te maken in materiaal- en kleurgebruik… Wat is de beste opstelling voor de zithoek en hoe kunnen we het huis sfeervol verlichten?

Samen kwamen we er tijdens het gesprek achter welke kleuren ze beiden mooi vonden en waar deze kleuren dan gebruikt zouden kunnen worden. We hebben een aantal praktische zaken besproken. Bijvoorbeeld op welke manier je een vloerkleed het beste neer kunt leggen ten opzichte van de banken, of hoe je verschillende houtsoorten kunt combineren.

Na afloop van het gesprek was dit stel weer volop inspiratie om verder te gaan met hun mooie huis. En ze gaven aan nu beter te weten waar ze moesten beginnen en welke keuzes ze vervolgens kunnen gaan maken.

Wat is het toch ontzettend fijn om mensen zo op weg te helpen naar een mooi en sfeervol thuis! Loop jij ook vast op bepaalde punten? Heb je een mooi huis, maar krijg je het niet gezellig of mis je persoonlijkheid? Neem dan gerust contact met mij op en wie weet ben jij de volgende die ik kan helpen!

Recente Berichten

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.